Wedstrijdverslag Heren A – Saturnus

Op 4 november richting Bladel voor een wedstrijd tegen Saturnus. De sfeer zit er goed in en de heren zitten keurig in de haargel i.v.m. de team foto die gemaakt gaat worden.

De heren beginnen relaxt aan de wedstrijd en ze laten een mooi staaltje samenwerken zien. Tijdens de eerste helft wordt de wedstrijd steeds spannender, de teams zijn aan elkaar gewaagd! De scheidsrechter (Niels, vroegere keeper bij heren 1) heeft het zwaar. De doelpunten gaan snel heen en weer en de heren worden moe (helaas geen wissels). We gaan de rust in met 15-14 voor Saturnus. 
Even opladen en dan gaat de wedstrijd weer verder. De spanning stijgt steeds meer en de doelpunten gaan weer om en om. Bij het laatste fluitsignaal kijk ik op het scorebord. Met 1 punt verschil verloren, maar een ervaring rijker. Deze heren A hebben een inzet, concentratievermogen en een kracht waar je U tegen zegt.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X