Nieuwe commissie komt eraan; Ledenwerving

Er is een nieuwe commissie aan het ontstaan binnen PSV Handbal. Een groepje enthousiaste leden gaat zich bezighouden met ledenwerving. Op vrijdag 24 februari komt de groep voor het eerst bij elkaar om ideeën uit te wisselen en plannen te maken. Bij de uitvoering van die plannen kunnen we vast nog meer hulp gebruiken, dus als je het leuk vindt om mee te doen, laat het dan vooral horen!! Dit zijn de mensen die met elkaar van start gaan: Toon Schillemans, Kimberly Mansvelders, Marly Vermeulen, Ad Konings, Margot Appelhof, Andre van Kemenade, Lilian Croes en (op termijn) Anouk Manders.
We zullen iedereen op de hoogte houden van onze plannen. Zin om mee te doen? Stuur even een mailtje aan L.croes35@chello.nl

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X