Zaalwachtreglement seizoen 2012-2013

 1. Ieder spelend lid (vanaf 16 jaar) is verplicht om een aantal keren zaalwacht te zijn. (uitgezonderd de leveringsplichtige scheidsrechters).
 2. coaches geven aan het begin van iedere nieuwe competitie de feitelijke teamindeling door aan de contactpersoon, inclusief (06) telefoon nummers en e-mailadressen. Tevens kan hierop worden aangegeven met welke voorkeuren per persoon rekening gehouden moet worden ( bijv. “werkt iedere zaterdag tot 15.00 uur)
 3. De contactpersoon zaalwacht geeft iedereen aan het begin van de veld- en zaalcompetitie de gelegenheid om zijn of haar zaalwachtbeurten aan te geven in het competitieprogramma.
 4. Het zaalwachtprogramma wordt op de website geplaatst.
 5. Aan het begin van de competitie stuurt de contactpersoon zaalwacht de reglementen door die van belang zijn rondom de wedstrijden. (bv. harsgebruik en tijdstop). Ook de regels betreffende time-out e.d. die bij divisiewedstrijden gelden
 6. Bij de wedstrijden van Dames 1 en Heren 1 moeten de zaalwachten seniorlid zijn.
 7. Als men verhinderd is dient men zelf een vervanger te regelen en dit door te geven aan de contactpersoon zaalwacht.
 8. Coaches / teamverantwoordelijken worden verzocht door te geven aan de contactpersoon zaalwacht indien een zaalwacht niet is op komen dagen.
 9. Wie niet komt opdagen wordt gebeld en/of gemaild door iemand van de commissie.
 10. Deze persoon wordt aangesproken en krijgt een 2e en 3e (strafbeurt). (dus een extra beurt vanwege het niet opkomen dagen)
 11. Komt men dan weer niet opdagen, krijgt men een boete van 15 euro.
 12. Bij de 2e wedstrijd die men dan ook niet komt opdagen, wordt dit verdubbeld naar 30 euro.
 13. Het fluiten van een wedstrijd geldt als een zaalwacht

Procedure seizoen 2012-2013:

Meer zichtbaarheid binnen de vereniging.

Aan het begin van het seizoen zullen we met een papieren uitdraai langs de trainingen gaan om de leden in te plannen, daarna wordt de intekenlijst nog een keer rondgemaild en daarna worden de overgebleven leden ingedeeld. Dit schema wordt op de website geplaatst en rondgemaild.

We gaan ipv alleen een reminder naar de zaalwacht van het komende seizoen, deze mail ook doorsturen naar de trainer/coaches van die teams die moeten spelen.
Met daarin het verzoek om door te geven aan hen wie er niet is komen opdagen.

De zaalwachtcommissie gaat de boetes zelf innen en aan het einde van het seizoen aan de penningmeester geven.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X