Update hemelvaarttoernooi

Donderdagavond feestavond

Over één kleine maand is het zover. Ons eigen toernooi gaat dan weer van start. Na een dag vol handbal, op donderdag 9 mei, kunnen we weer genieten van een spetterende feestavond. Ook dit jaar is namelijk een feestband vastgelegd, te weten: GIDDY LIMIT !
Alle toernooigangers, toeschouwers, PSV Handbal leden en sympathisanten zijn welkom. Dus zet het in je agenda en kom genieten van de 7-koppige band.
Camping
Na afloop is het ook voor PSV leden mogelijk om op de camping te overnachten. Hiervoor breng je je eigen tent mee en is aanmelden vooraf verplicht. De kosten van het overnachten zijn 5 euro per persoon en voor nog eens 5 euro regelt de kantinecommissie een heerlijk luxe ontbijt. Opgeven kan via email bij Christian Bruns (cwhbruns@gmail.com)
Voor meer info, bekijk eens de website: http://hemelvaart.psvhandbal.nl/
OPROEP
Tot slot nog een oproep vanuit de hemelvaartcommissie. We zijn zeer dringend op zoek naar een schotel en ontvanger, die we willen lenen tijdens het hemelvaart toernooi. Wie o wie kan ons hierbij helpen of kent iemand die ons hierbij kan helpen met als tegenprestatie een zeer leuke verrassing. Spreek de commissie leden aan of mail naar cwhbruns@gmail.com. We horen het heel graag!!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X