PSV HS2 winnen spannende wedstrijd

De tweede thuiswedstrijd van het seizoen in de 1e klasse stond op het programma tegen Tremeg.

De wedstrijd begon in een wat lager tempo dan gebruikelijk. PSV keek binnen 5 minuten tegen een kleine achterstand aan. De resterende tijd in de eerste helft kregen zij volop kansen om op gelijke hoogte te komen of zelfs een voorsprong te nemen. Net als in de vorige wedstrijd ontbrak het aan scherpte in de afronding. Tremeg kon ook niet doordrukken en zo kwam de score in de rust niet verder dan 9-10 in het voordeel van Tremeg.

In de tweede helft begonnen de mannen van PSV een stuk feller en meer geconcentreerd. Al snel konden zij een voorsprong nemen van 2 doelpunten. Het spel werd een stuk fysieker en de scheidsrechter had moeite om het spel bij te houden.
Na een onterechte goedgekeurd doelpunt voor Tremeg die tegen de paal kwam, werd het verschil weer kleiner.
Met nog 2 minuten te spelen en een stand van 26-25 kreeg Tremeg een strafworp die gelukkig voor PSV via de paal over de achterlijn verdween. In de tegenaanval kon PSV de zege veilig spelen. Het werd 27-25.

Volgende week wacht de volgende thuiswedstrijd tegen Aristos om 15.50uur in de Tempel.

Laat een reactie achter

X