Dames 2 wint tweede wedstrijd

Na onverhoopt een weekendje rust gehad te hebben (vanwege het ontbreken van de scheidsrechter), waren de dames van PSV 2 er afgelopen zondag op gebrand om de wedstrijd met 2 punten af te sluiten. De tegenstander was ditmaal de dames van Rapiditas, welke tot op heden nog geen punten hadden kunnen bemachtigen.
In het begin ging het redelijk gelijk op, met steeds een lichte voorsprong voor PSV. Na ongeveer 20 minuten had PSV deze uitgebouwd tot een marge van drie. Echter lukte het de dames in de laatste 10 minuten niet om deze voorsprong te behouden. Zodoende gingen beide teams met een gelijke stand rusten (10-10).
Na de rust herhaalde het verhaal van de eerste helft zich weer. In het begin ging het weer redelijk gelijk op, waarna na een dik kwartier een 2 minuten uitsluiting aan de kant van Rapiditas volop benut werd. Hierdoor waren de dames van PSV in staat het benodigde gat te slaan om de wedstrijd rustig uit te kunnen spelen. Dit bracht de eindstand op 21-16 in het voordeel van PSV, waarmee de 2  punten dus behaald waren.

Komende zaterdag staat voor de dames de uitwedstrijd tegen Dongen op het programma. Voor de geïntresseerden: 20.40 uur, Sporthal De Salamander te Dongen.

Laat een reactie achter

X