PSV HS2 winnen met gemak van Aristos

Het tweede mannenteam van PSV kreeg afgelopen zondag Aristos uit Best op bezoek. Dit team promoveerde net als PSV vanuit de 2e klasse naar de 1e klasse.
In het begin van de wedstrijd kon het jonge team van Aristos nog aardig bijblijven. Dit was vooral te wijten aan de rommelige verdediging aan de zijde van PSV. Naar mate de eerste helft vorderde nam PSV steeds meer afstand van Aristos. Er werden in de aanval veel systemen gespeeld en mede door mooie afstandsschoten van de opbouwers Stijn Feijen, Jordi van Hout en Stefan de Bruijn werd de score uitgebouwd tot een 15-6 ruststand.

In de tweede helft begon PSV waar het was geëindigd en ging verder met scoren. De verdediging met een uitstekend keepende Roy van den Eijnden stond goed en er werden veel ballen onderschept met een offensieve 3-2-1 dekking. Michel de Poorter kon in het verloop van de tweede helft vanuit de linkerhoek veel doelpunten scoren en ook de cirkelspelers werden goed gevonden. Zo kwam er een eindstand van 34-17 op het scorebord.

Door deze overwinning staat PSV nu 2e op de ranglijst en volgende week wacht de verre uitwedstrijd in Heinkenszand (Zeeland).

Laat een reactie achter

X