PSV HS2 begint het nieuwe jaar goed

Na een aantal weken niks gedaan te hebben en vooral veel gegeten en gedronken te hebben, konden de mannen zich zonder enige voorbereiding meten met de mannen van VHC uit Valkenswaard.
Voor de vakantie hadden de heren nog een bekerwedstrijd winnend afgesloten met 50-17 tegen Lido, maar vandaag stond er dus een tegenstander van ander kaliber op het programma.

De mannen begonnen stroef aan de wedstrijd. Aanvallen liep het nog wel aardig, maar vooral verdedigend was het te slap. Hierdoor liep de stand de gehele eerste helft gelijk op. Aan beide kanten kon je duidelijk merken dat er nog even moest worden gewend aan het feit dat er weer gehandbald moest worden. De ruststand was dan ook een goede weerspiegeling van de eerste helft, 12-12. Enig minpunt aan de zijde van PSV was het uitvallen van Ruud Prinsen met een schouderblessure.
Na de thee kwam PSV een stuk feller en meer geconcentreerd uit de startblokken, al gauw werd er een voorsprong van 4 doelpunten opgebouwd.
De verdediging stond goed, er werd goed gecommuniceerd en Chretien Linssen had nog een aantal mooie reddingen in petto. De linkerkant van PSV met Stijn Feijen en Michel de Poorter begon goed op schot te komen en door snelle 1e en 2e fases en goed uitgespeelde aanvallen kwam PSV niet meer in de problemen en werd de uiteindelijke stand van 34-25 bereikt. Vooral Yob van der Woude en Joeri Feijen, hadden een groot aandeel in de score door het veelvuldig scoren uit de break.

Volgende week hebben de mannen een weekje rust en zaterdag 18 januari mogen zij zich op gaan maken voor een uitwedstrijd in Breda, tegen United Breda.

 

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X