Dames PSV pakken maar één puntje tegen Borhave

Thuis werd er met één punt verschil gewonnen en de uitwedstrijd in Borne resulteerde gisteren in een gelijkspel (24-24).

De dames van PSV begonnen zondagmiddag sterk aan de wedstrijd tegen Borhave uit Borne. De eerste aanval zorgde voor een 0-1 voorsprong voor PSV, waarop Borhave meteen met een weerwoord kwam. Door een snelle midden uit, wist ook PSV weer te scoren. Na nog geen twee minuten gespeeld te hebben stond het 3-2. Twee van de drie doelpunten van Borhave waren penalty’s.

Het stuivertje wisselen ging nog even door, waarna de dames van PSV uiteindelijk uitliepen naar een 11-16 ruststand. De eerste helft liep goed en de kansen werden slim afgemaakt. Door snel in de tegenaanval te gaan, wist PSV gemakkelijk te scoren.

Na de rust probeerde Borhave zich terug te vechten, maar het verschil bleef erg lange tijd drie doelpunten. Na twintig minuten gespeeld te hebben, werd dit gat kleiner en werden kansen minder goed benut aan PSV zijde. Zo werd het vijf minuten voor tijd nog erg spannend, en waren beiden teams gebrand om de twee punten te pakken. Waar het PSV niet lukte om te scoren, lukte het de dames uit Borne wel en zo werd de eindstand bepaald op: 24-24.

Dames 1 speelt zaterdag 22 februari hun een-na-laatste thuiswedstrijd tegen United Breda (20.45 uur).

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X