Programmaboekje Hemelvaarttoernooi

Download hier het programmaboekje.

Dit jaar organiseert PSV Handbal de 32e editie van het traditionele Hemelvaart­ toernooi op het Sportcomplex Op Noord in Eindhoven, waar PSV Handbal zijn thuishonk heeft.
Dit jaar hebben maar liefst 140 teams zich ingeschreven en daarmee is de maximum capaciteit bereikt. Wij zijn heel blij met deze grote belangstelling.

Ook nu strekt het toernooi zich uit over twee dagen, donderdag 29 en vrijdag 30 mei. Het belooft opnieuw een geweldig evenement te worden. Er is een aantrekkelijk programma waarin natuurlijk het handbaltoernooi op donderdag centraal staat. Maar er zijn ook diverse andere hoogtepunten. Zo is het op donderdagavond feest met live muziek in de grote feesttent en op vrijdag wordt het beachhandbaltoernooi gehouden.

Elk jaar is het een krachttoer om een dergelijk groot evenement te organiseren. Dat lukt telkens weer dankzij de inzet van tientallen vrijwilligers, waar wij hen hartelijk voor danken. Speciaal de Toernooi Commissie verdient onze grote dank en waardering voor het mogelijk maken van dit evenement. Ook onze sponsors danken wij hartelijk voor hun bijdragen aan dit toernooi.

Wij wensen iedereen twee fantastische dagen toe!

Download hier het programmaboekje.

Laat een reactie achter

X