PSV verliest van degradatie kandidaat SEW2

In de eerste divisie stond alweer de vijfde wedstrijd van de tweede helft op het programma. Ondanks dat SEW2 derde van onder staat en de thuiswedstrijd met 28-13 werd gewonnen, wisten de dames van PSV dat het geen gemakkelijke wedstrijd zou worden. Dat blijkt uiteindelijk ook als de einduitslag wordt vastgesteld op 26-24.

SEW2 weet al snel tweemaal het net te vinden doordat PSV nog moeite heeft met het neerzetten van de juiste dekking. Al snel maken de dames de aansluitingstreffers en gaat het tot aan de rust gelijk op (11-10). Alleen kijkend naar het scoreverloop gaat het goed en zijn de teams gewaagd aan elkaar. Daar waar SEW2 bijna alle kansen benut, laat PSV veel te veel kansen liggen, waardoor het niet de mogelijkheid krijgt om uit te lopen.

Tot 22-22 gaat het gelijk op en is de wedstrijd nog niet gestreden. In de laatste vijf minuten gaat het snel en scoort SEW2 nog vier keer waar PSV nog maar twee keer weet te scoren. Uiteindelijk wordt de einduitslag dan ook bepaald op 26-24 en kan SEW2 afstand nemen van de degradatiezone.  PSV blijft door dit verlies voorlopig op de zesde plek staan.

 

 

 

Laat een reactie achter

X