PSV Handbal verzorgd clinics tijdens Koningsspelen 2015

Aanstaande 24 april zijn weer de koningsspelen voor de basisscholen. Dit houdt in dat er een sportdag voor de basisschoolleerlingen wordt georganiseerd. Dit jaar zijn wij benaderd op deze dag 4 clinics te verzorgen op onze eigen handbalvelden. Hier willen wij heel graag gebruik van maken, om de sport handbal te promoten onder deze kinderen.

De clinics zullen dus plaats vinden op vrijdag 24 april, van 10.30 uur en 15.15 uur aan onze handbalvelden, aan de Oude Bosschebaan. Voor deze dag zijn wij op zoek naar trainers die de clinics willen verzorgen.

Kan en wil jij op vrijdag 24 april PSV Handbal een stukje meer bekendheid geven, meld je dan nu aan als trainer.

Stuur mij persoonlijk een berichtje of mail naar ledenwervingpsvhandbal@outlook.com

Groetjes, Marly namens de commissie ledenwerving

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X