Informatieavond regels beachhandbal

Na de grandioze opening van de PSV Beach Arena wordt het nu tijd om het spelletje beter onder de knie te krijgen. Zoals jullie weten, wijken de regels bij het beachhandbal af van de reguliere handbalregels. Uiteraard is het nooit verkeerd om een ‘opfriscursus’ te krijgen, voordat het beachseizoen weer van start gaat. Dus wil jij ook graag de regels nog een keer uitgelegd krijgen? Of wil jij graag beachhandbal scheidsrechter worden op het beachtoernooi de dag na Hemelvaart? Dat kan!

Voor zowel spelers als scheidsrechters wordt er namelijk een informatieavond gehouden in de kantine aan de oude bossche baan. Tijdens deze avond worden de spelregels nog eens goed uitgelegd en kun je vragen stellen aan een echte beachhandbal scheidsrechter.Voor deze informatieavond komt Koldobieke Ramos, die we natuurlijk al kennen als scheidsrechter van ons Hemelvaart- én Beachtoernooi, de regels uitleggen.

Dus wil jij deze avond bijwonen? Schrijf je dan in via: psvscheidsrechter@gmail.com.

Wanneer – woensdagavond 3 mei

Waar – Kantine Oude Bossche Baan

Hoelaat – 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

Vragen? – Spreek dan Tessa Schols of Iris van de Laar even aan

 

 

Laat een reactie achter

X