Clinics op basisscholen, stagiaires gezocht!

Ook dit jaar gaat PSV Handbal weer naar de scholen toe! In de periode van de eerste schoolweek tot de herfstvakantie willen Toon Schillemans en Andre van Kemenade weer handbalclinics in de gymlessen gaan geven. Hiervoor zijn Toon en Andre op zoek naar hulp!
Natuurlijk is iedereen van harte welkom, maar zeker ook stagiaires van ROC en Fontys zijn welkom. Andre was leerkracht en directeur op een basisschool en is dus bevoegd om projecten en stagiaires te begeleiden en te beoordelen. Ondersteunen bij de handbalclinics kan dus punten opleveren voor je studie. Tevens zijn er scholen die een maatschappelijke stage hebben, en ook bij die invulling kan Andre helpen.
In overleg met de stagiaire worden de lessen gemaakt en gegeven. De tijden en de lesdagen kunnen ook samen worden besproken. Als afsluiting wordt in de herfstvakantie een (alternatief) schoolhandbal toernooi georganiseerd

In mei en juni gaan Andre en Toon de scholen benaderen, zodat na de zomervakantie de clinics ook daadwerkelijk van start kunnen gaan!
Mocht je interesse hebben of meer informatie willen, neem dan snel contact op met Andre via het mailadres akemenade17@gmail.com.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X