Acties

Panelwizard

PanelWizard Direct voert voor verschillende opdrachtgevers marktonderzoek uit. Daarvoor wordt gebruik van een consumentenpanel gemaakt. Voor het beantwoorden van de vragen krijgen de panelleden een beloning van 10 cent per vraag. Het gespaarde bedrag wordt twee keer per jaar overgemaakt aan PSV Handbal.

Wilt u ook lid worden van PanelWizard en geld verdienen met uw mening?

Om direct in te schrijven klik hier.

panelwizard

Sponsorkliks

Wilt u uw club ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van uw club. Voor u een kleine moeite, voor uw club directe inkomsten. Er zijn ontzettend veel webwinkels die mee doen aan dit initiatief, het enige verschil voor u is, dat u via bovenstaande banner naar de site van de betreffende webwinkel gaat.

Klik hier om te zien welke webwinkels er mee doen.

sponsorkliks

Sponzorpolis

Sponzorpolis biedt u de mogelijkheid uw verzekeringspakket onder dezelfde voorwaarden goedkoper af te sluiten. De ‘Sponzorpolis’ heeft nog een voordeel. Verzekeringen zijn voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Schade kan veel rompslomp met zich meebrengen als je zelf met de verzekeraar daarover aan de slag moet. Met de ‘Sponzorpolis’ neemt Bastiaans Assurantiën u dit volledig uit handen. Dat is een hele zorg minder.

Wilt u weten of de ‘Sponzorpolis’ voor u geld bespaart en wilt u PSV Handbal sponsoren? Maak dan een geheel vrijblijvende afspraak met Koos Schouw van Bastiaans Assurantiën, tel. 040 293 24 30 of 06 53 52 65 67 of koos.schouw(Replace this parenthesis with the @ sign)baegroep.nl.

bastiaans_banner

Kringloop ‘De Doorstroom’

De Doorstroom geeft goede doelen, verenigingen en stichtingen de mogelijkheid de aan hun geschonken spullen te verkopen in de 1100m2 winkel. Daarnaast kunnen mensen natuurlijk ook direct spullen afgeven en voor de opbrengst een begunstigde benoemen. Iedereen kan spullen inbrengen en minimaal 50% van de verkoopopbrengst gaat dan naar zijn aangewezen goede doel, vereniging of stichting. Een nieuwe manier om je goede doel, vereniging of stichting te steunen. Uiteraard kunnen grote spullen ook door ons worden opgehaald.
Dus i.p.v. je ‘oude’ spullen weg te gooien, verzamel deze en breng ze naar ‘De Doorstroom’. Deze zullen ten toon worden gesteld om te verkopen. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar PSV Handbal.

Wat kun je inbrengen?
Alles. Als het maar schoon, compleet en heel is.

Kringloop De Doorstroom
Joris Minnestraat 4-6
5623 ER Eindhoven
www.dedoorstroom.nl

doorstroom

Kledinginzameling

Zamel je oude kleding in en deponeer deze in de kledingcontainer aan de Oude Bossche Baan.
Aan het begin bij de ingang van de kantine aan de Oude Bossche Baan staat een groene container waarin het gehele jaar alle oude kleding gedeponeerd kan worden.

KledinginzamelingNederland-2012 (online)

Back to Top ↑

  • Agenda

    november, 2017

    Sorteer Opties

    Geen events

  • Archief

  • Zaalwachtschema


X