Panelwizard

panelwizard

Wat is PanelWizard?

PanelWizard Direct voert voor verschillende opdrachtgevers marktonderzoek uit. Daarvoor maken we gebruik van een consumentenpanel. Wij leggen de leden van dit panel regelmatig online vragenlijsten voor over zeer uiteenlopende onderwerpen. Voor het beantwoorden van de vragen krijgen de panelleden een beloning van 10 cent per vraag. Het gespaarde bedrag kan men twee keer per jaar overmaken naar zichzelf, een goed doel of een vereniging.

Wilt u ook lid worden van PanelWizard en geld verdienen met uw mening?

Om direct in te schrijven klik hier.

Kwaliteit en privacy

Met de afgenomen online enquêtes gaan de marktonderzoekers van PanelWizard Direct aan de slag om ervoor te zorgen dat de opdrachtgevers een duidelijk beeld krijgen van de mening van ‘de Nederlander’. Alle gegevens worden altijd vertrouwelijk en anoniem behandeld en zullen nooit worden verkocht of gebruikt voor andere doeleinden dan marktonderzoek. Een respectvolle benadering van onze panelleden staat bij ons bovenaan!

Daarnaast zijn onze databestanden streng beveiligd om misbruik tegen te gaan. PanelWizard Direct is ISO gecertificeerd en houdt zich aan de gedragscode van de branchevereniging MOA en ICC/ESOMAR. Wij hebben onze activiteiten aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens in Den Haag (registratienummer 1187078), dat toezicht houdt op de uitvoering van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Het panelleden- en privacyregelement vindt u hier.

Back to Top ↑

  • Agenda

    november, 2017

    Sorteer Opties

    Geen events

  • Archief

  • Zaalwachtschema


X