Kleding

Tijdens de trainingen draagt iedereen sportkleding naar eigen keuze. Er is geen speciaal trainingstenue.
Wel moet iedereen er rekening mee houden dat het verplicht is om in de zaal zaalsportschoenen te dragen. Deze schoenen mogen buiten niet worden gedragen.

Wedstrijdkleding

Wij spelen wedstrijden in een rood/wit shirt en een zwarte broek, met (verplicht) afwijkende kleur sweater / trui van de keeper. We vinden het als club belangrijk om een nette uniforme uitstraling naar buiten toe te hebben. Daarom wordt de kleding verstrekt vanuit de vereniging, voorzien van een PSV Handbal logo en indien nodig (vanaf A-jeugd) rug- en borstnummers met daarbij eventueel een sponsorlogo. De kosten van de kleding worden vanuit de ledencontributie door de vereniging gedragen. De kleding blijft eigendom van de vereniging.
Van de teams en de begeleiders/coaches/trainers wordt verwacht dat zij zorgvuldig omgaan de tenues. Het wassen van de tenues is een teamverantwoordelijkheid.

Kledingsponsoring per team

Kledingsponsors per team zijn van harte welkom. De afspraken met de kledingsponsor worden gemaakt door de Sponsoring Commissie. Vanwege het bestellen van kleding en bedrukking met logo’s moet rekening gehouden worden met een levertijd. Kleding die door een kledingsponsor aan een team ter beschikking wordt gesteld, blijft eigendom van de vereniging.

 

 

Back to Top ↑

  • Agenda

    november, 2017

    Sorteer Opties

    Geen events

  • Archief

  • Zaalwachtschema


X