BJH Installatietechniek

BJH InstallatietechniekBJH Installatietechniek onderscheidt zich in de markt door werkzaamheden uit te voeren conform het Gebruiksbesluit en het Bouwbesluit. Zij zijn gekwalificeerd en gecertificeerd om deze werkzaamheden professioneel te kunnen uitvoeren. Om deze kwaliteit te kunnen garanderen zijn wij erkend branddetectiebedrijf, erkend pve-opsteller en erkend REOB onderhoudsbedrijf blusmiddelen.

Middels BJH Installatietechniek richt de BJH Groep zich inmiddels ook op het oplossen van geconstateerde gebreken op het gebied van brandveiligheid en bouwkunde middels hiervoor gekwalificeerd personeel. Naast het oplossen van geconstateerde gebreken/tekortkomingen op het gebied van brandveiligheid en bouwkunde richt BJH Installatietechniek zich voornamelijk op het vaststellen van de brandveiligheid op een bepaald moment (in de tijd) en de waarborging hiervan door periodieke keuringen. De medewerkers van BJH Installatietechniek hebben allen een installatietechnische opleiding, zijn REOB erkend en beschikken over de opleiding beheerder brandmeldinstallatie.

Naast de levering van handblustoestellen, bluswagens, brandslanghaspels, haspelkasten, blusstoffen en brandweermaterialen levert en installeert BJH installatietechniek ook brandmeldsystemen volgens de nieuwste en digitale technieken. BJH Detectie groep verzorgt tevens het onderhoud en de controle op alle merken brandmeldsystemen volgens de NEN-norm 2654. Daarnaast verzorgt BJH Installatietechniek volledige opleidingen voor de BHV-organisatie in delen en desgewenst op locatie.

Terug naar sponsoroverzicht

Back to Top ↑

  • Agenda

    december, 2017

    Sorteer Opties

    Geen events

  • Archief

  • Zaalwachtschema


X