Minuut stilte voor alle wedstrijden

Beste PSV-ers en vrienden van PSV Het NHV heeft alle handbalverenigingen opgeroepen om dit weekend stil te staan bij de omgekomen voetbalgrensrechter in Almere. Net als de voetbal-, zwem-, volleybal- en ijshockeybond roepen het NHV en PSV Handbal op tot bezinning.

Wij willen de vrijwilliger gedenken die stierf nadat hij door jonge voetballers was mishandeld.
Net als vele andere handbalverenigingen, zullen wij daarom bij alle thuiswedstrijden van PSV Handbal dit weekeinde, één minuut stilte in acht nemen en vooraf een verklaring tegen geweld voorlezen. Deze verklaring zal worden voorgelezen door een vertegenwoordiger van het bestuur van PSV. Wij willen hiermee uitdragen naar de leden en toeschouwers met respect om te gaan met vrijwilligers. Altijd en overal. Wij zijn geschokt dat een vrijwilliger in de sport in Nederland dit kan overkomen. Onze gedachten gaan uit naar zijn familie, vrienden en alle andere betrokkenen.
Het bestuur an PSV Handbal roept haar leden, ouders, vrienden en bekenden op om dit weekend een van onze thuiswedstrijden te bezoeken om deel te nemen aan dit eerbetoon aan de grensrechter en stelling te nemen tegen dit zinloze geweld.

Zaterdag 8 december : De Vijfkamp
10:30 uur dames C PSV Handbal DC1 – Olympia ’89 DC1
11:20 uur Heren B PSV Handbal HB1 – Aristos HB1

Zondag 9 december : Achtse Barrier
12:15 uur Heren senioren  PSV Handbal HS3 – White Demons
13:25 uur Dames Senioren  PSV Handbal DS2 – MBDE/De Sprint DS
14:35 uur Dames A-jeugd  PSV Handbal DA1 – handbalshop.nl / Witte Ster DA1

Zie ook: NHV – Één minuut stilte bij handbalwedstrijden

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X