Nieuwe trainer Dames 1

Het Bestuur van PSV is blij en trots om de nieuwe trainer van dames te presenteren: Marc van de Walle. Marc is 52 jaar oud, hij woont in Wijnandsrade (bij Heerlen), hij is getrouwd en heeft 2 kinderen. In de Limburgse handbalwereld is hij bekend als keeper en later trainer. Hij heeft zelf handbalervaring op hoog niveau als keeper bij Sittardia. Als trainer werkt hij steeds meerdere jaren bij een club: 5 jaar trainer Be Quick uit Berg en Terblijt, 5 jaar trainer van de heren A van Sittardia, 7 jaar bij Marsna (uit Meersen) en meest recent 1 jaar bij Leudal.  Hij bouwt aan zijn team en is daarbij steeds succesvol.

Wij hopen dat hij net als bij eerdere clubs voor langere tijd ons dames team wil trainen en vooruit helpen in de 1e divisie. Hij is ambitieus en wil altijd het hoogste bereiken. Marc is al druk in de weer om het voorbereidingsprogramma rond te maken. Hij start in de eerste week van juni met trainen.

Als Bestuur wensen we Marc en de dames veel succes in het nieuwe seizoen.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X