Iso Sluijters met Elverum Noors kampioen

Iso Sluijters, oud speler van PSV Handbal die ons nog regelmatig opzoekt, is afgelopen weekend met zijn Noorse ploeg Elverum winnaar geworden van de de Noorse play-offs en landskampioen. Hierdoor speelt Elverum volgend jaar in de Champions League.

In de best of three finale tegen ØIF Arendal had men aan twee wedstrijden voldoende om de play-off titel binnen te halen. In de eerste wedstrijd scoorde Iso vijf maal. In de tweede wedstrijd kwam hij tot drie treffers.

Voor de 22-jarige Iso is dit het eerste kampioenschap dat hij binnen haalt. Na zijn jeugd bij PSV, speelde Iso bij BFC, E&O, het Spaanse Alcobendas, het Duitse HC Erlangen, het Spaanse San Antonio en Limburg Lions. In Januari vertrok hij naar Noorwegen. Afgelopen maand verlengde hij zijn contract bij Elverum met een jaar.

Namens alle leden van PSV Handbal feliciteren we Iso met dit mooie resultaat en wensen hem volgend jaar veel succes in Noorwegen en de Champions League.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X