Tweemaal winst dames in drieluik

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen hebben de dames 1 in eigen huis gewonnen van Handbal Venlo en AAC. Nadat de dames in de eerste wedstrijd met 19-11 wisten te winnen van Handbal Venlo, versloegen zij in de tweede wedstrijd de dames van AAC met 3-29.

Coach Marc van de Walle liet ruimte voor enkele speelsters om zichzelf te bewijzen in het selectieteam van PSV. Zo zag zijn selectie van de eerste wedstrijd er enigzins anders uit dan die van de tweede.

Afgaand op de uitslagen mag van de Walle vooral tevreden zijn met de verdediging bij PSV. De keepers incasseerde slechts 14 tegendoelpunten in anderhalf uur. Daarnaast zijn de 48 gemaakte doelpunten ook een compliment waardig!

Beide tegenstanders komen komend seizoen uit in de tweede divisie. Dat is dus één klasse lager dan onze dames.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X