Heren 1 op trainingsweekend in Emmen

Terwijl Dames 1 komende zaterdag al begint met de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen (19.15 uur, in Sporthal de Vijfkamp tegen WPK/Westlandia), heeft Heren 1 nog tot 19 oktober tot hun eerste competitiewedstrijd. Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen zal Heren 1 komend weekend afreizen naar Emmen voor een intensief trainingsweekend.

De Heren starten met een training op zaterdagmiddag in Sporthal de Klabbe in Emmer-Compascuum. Vervolgens staan er ’s avonds vanaf 19.00 uur twee oefenwedstrijden op het programma in Sporthal de Eindracht in Zwartemeer. Heren 1 zal aantreden tegen Actief Klazienaveen en HV DOS.

Op zondag om 13.00 uur wordt het trainingsweekend afgesloten met een laatste wedstrijd tegen Hurry Up 2, tevens in Sporthal de Eindracht in Zwartemeer.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X