Dames behouden met geluk één punt

Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen Bentelo, uit het verre oosten, op het programma. Bij de start van de wedstrijd was PSV Handbal nog de enige ploeg zonder puntverlies in de eerste divisie. De wedstrijd eindigde in een 25-25 stand en daarmee hebben alle ploegen inmiddels puntverlies geleden.

Na het beginsignaal was het in de eerste aanval al gelijk raak, Linda Vallen opende de score voor PSV Handbal. Afwisselend scorend stond er na een kwartier spelen een 6-6 stand op het bord. Er volgde een sterke periode aan PSV zijde waarin een verschil van 4 doelpunten werd gecreëerd. Dit werd tot de rust vastgehouden en met een stand van 16-12 gingen beide teams naar de kleedkamers.

Na rust bouwde PSV Handbal de voorsprong gestaag uit naar een stand van 19-13. Hiermee leek de winst een feit voor PSV, echter met nog een kwartier te spelen begon Bentelo aan een slot offensief. Het missen van een penalty door PSV Handbal bij een stand van 20-15 was de omslag in het score verloop. Bij 25-23 en nog 3 minuten te spelen leek de winst nog binnen te halen. Niets was minder waar, het werd 25-25, Bentelo kreeg vanaf de rechterhoek nog een vrije kans tot score. Deze bal werd nog gestopt door keepster Eva Gonzales. De resterende tijd was nog te kort en zo eindigde de wedstrijd in een gelijkspel.

Scores:
Linda Vallen (7), Jaimy Franken (5), Stéphanie Schampaert (3), Mendy Franken (3), Sara Sindre (2), Sandra van den Berg (2), Cindy Rooijakkers (2) en Linda Claassen (1).

De volgende thuiswedstrijd is op 12 oktober, 19.15 uur in sporthal de Vijfkamp.

Tot dan!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X