La Variété nieuwe kledingsponsor Dames A2

Met ingang van het zaalseizoen 2013/2014 heeft de dames A2 een nieuwe kleding sponsor. Hieronder stelt de sponsor zichzelf voor. Wij hopen op een prettige en succesvolle samenwerking tussen beide. Welkom bij de club!

La Variété: voor al uw thema-, feest- en galakleding, kostuums, pruiken en accessoires.

La Variété is sinds 1996 het adres voor thema-, feest- en galakleding, kostuums, pruiken en accessoires. Wij bieden u kleding in alle stijlen en alle maten, ook de maten die u niet verwacht… wij hebben ze!

Zoekt u iets origineels voor een themafeest of een galadiner? Dan bent u zeker bij La Variété aan het juiste adres! Wilt u ook eens iets anders voor carnaval? Dan adviseren wij u graag. Ook kunnen groepen bij ons slagen en maken we eventueel uw kleding op maat.

Niet voor niets draagt de winkel de naam La Variété. Bij ons zijn er zoveel verschillende mogelijkheden. Het is voor ons ondoenlijk om ze allemaal te beschrijven. Voor een kleine indruk kunt u op onze site een kijkje www.la-variete.nl

Kom kijken naar de uitgebreide collectie en u zult zien dat er zelfs nog meer is en mogelijk is dan u denkt!

Graag tot ziens, Eric en Suzanne Cuijpers

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X