Eerste punt voor Dames 2

Door Nikki Raaijmakers – Eindelijk is voor dames 2 de competitie afgelopen zondag ook begonnen. De eerste tegenstander was B.F.C uit Beek en het beloofde een pittige wedstrijd te worden. Niets was minder waar: vanaf minuut één ging het gelijk op en zijn de dames met gelijkspel 7-7 de rust in gegaan. Na een kort maar krachtig praatje zijn ze begonnen aan de 2e helft van de eerste wedstrijd in de hoofdklasse C. Aan beide kanten stond de verdediging vaak als een blok waardoor het scoringspercentage in deze wedstrijd redelijk laag was. In een spannende fase van de wedstrijd wist PSV een kleine voorsprong te creëren door goed werk van keeper Yasmin  Griesenhofer en een aantal goed uitgespeelde aanvallen. Helaas wisten de dames van PSV dit niet vol te houden tot het einde van de wedstrijd en stond het scorebord vlak voor tijd op 16-17 in het voordeel van B.F.C. Met goede steun en aanmoediging van onze trouwe supporters wist Tessa Schols in de laatste 10 seconden het verlossende doelpunt te scoren waardoor de spannende wedstrijd eindigde in 17-17.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X