PSV wint met overtuigende cijfers van SEW 2

Ondanks de uitslag keken de dames, na vijf minuten al tegen een 0-3 achterstand aan. Balverlies en een paar snelle tegenaanvallen zorgde voor chaos aan PSV-kant. Anders dan vorige week tegen Bevo kwam de omschakeling snel. De aanvallen werden beter uitgespeeld, waardoor er al snel een 4-4 score op het bord stond.

De rust in het team was snel terug en aanvallen werden goed opgezet. De dekking van SEW 2 werd daardoor een aantal keer snel achterelkaar gepasseerd. Via 10-4 werd het 15-8, wat tevens de ruststand was in het voordeel van de dames van PSV.

Ook na rust gaven de gasten niet zomaar op, maar door een goede samenwerking aan de kant van PSV, wist SEW 2 nog maar vier keer te scoren in de tweede helft. Ondanks dat PSV nog een aantal open kansen en drie penalty’s miste, wonnen ze ruim met 32-12.

De volgende thuiswedstrijd is tegen Borhave op 9 november om 19.15 uur in de Vijfkamp. Komende zaterdag staat eerst de wedstrijd tegen Nieuw Heeten op het programma.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X