Dames verliezen ruim van laagvlieger Nieuw Heeten

De dames van Nieuw Heeten waren zaterdagavond de tegenstander. Er werd na een ruststand van 20-13 ruim met 34-27 verloren.

De start was duidelijk voor de dames van Nieuw Heeten zij kwamen fel en strijdlustig uit te startblokken. Er stond na 12 minuten spelen dan ook al een 9 -4 achterstand op het bord. Halverwege de eerste helft zag coach Marc van de Walle dat ingrijpen nodig was en zetten zijn time-out kaart in. Hierna wisten de dames de achterstand in stand te houden, echter wisten zij niet de achterstand te verkleinen. Zo gingen de dames rusten met een achterstand van 7 doelpunten.

De gehele tweede helft werd er gestreden voor ieder punt en geprobeerd om dichter bij Nieuw Heeten te komen. Hiervoor werden diverse dekkingsvormen ingezet. Nieuw Heeten was die avond echter niet meer te stoppen en wist van alle posities te scoren, voornamelijk de linker- en rechteropbouw speelsters waren productief. Uiteindelijk werd er verloren met 34-27. Door deze nederlaag zijn de dames weer gezakt naar een 5e positie op de ranglijst.

Komende zaterdag wordt er aangetreden tegen de huidige nummer 2; Borhave. De wedstrijd zal om 19.15u starten in sporthal de Vijfkamp.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X