Dames 1 berooft koploper niet van punten

Op zaterdagavond werd de wedstrijd tegen DSS uit Heemskerk na een rust stand van 13-8 nipt verloren met 21-22, zo werd er wederom verloren met het kleinste mogelijke verschil.

PSV begon sterk aan de wedstrijd en zij kwamen gelijk op een 2-0 voorsprong. Gelijk werd hier door DSS op geantwoord en na 4 minuten was het 2-2. PSV bleef scoren, mede door enkele doelpunten vanuit een snelle omschakeling. Zo kwam het grootste verschil in de wedstrijd in het voordeel van PSV op 7 doelpunten bij een stand van 12-5. Net voor de rust weet DSS nog dichter bij de komen, er wordt gerust met een stand van 13-8.

PSV komt onrustig uit de kleedkamer, de dekking staat minder strak en dit resulteert in 2 tijdstraffen vlak na elkaar voor PSV. DSS weet hier gretig gebruik van te maken en verkleint de achterstand in 6 minuten naar slechts 1 doelpunt. Hierna gaat de score om en om en blijft de score veelal in evenwicht. Met nog 10 minuten te spelen weet DSS op een voorsprong van 2 doelpunten te komen. PSV komt nog terug, met nog 5 minuten te spelen is het 21-21. DSS weet het enige en gelijk het beslissende doelpunt te maken en zo verliest PSV wederom met 21-22.

Lichtpuntje voor de dames van PSV was dat Sandra van den Berg weer volledig inzetbaar is en haar bijdrage weer heeft kunnen leveren. Volgende week gaan de dames op bezoek in Kwintsheul om daar op zondag te spelen tegen Quintus 2.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X