Dames 1 verliest van sterk Quintus

Zondag 1 december stond de uitwedstrijd tegen Quintus 2 op het programma. Het doel van de dag was duidelijk. Na twee nipt verloren wedstrijden was het tijd om weer eens punten te pakken. De eerste dertig minuten van de wedstrijd werd er door beide partijen een goede pot handbal op het veld gezet. Een hoge spelsnelheid en veel doelpunten waren kenmerkend voor de eerste 30 minuten. Quintus komt bij 2-1 nog op voorsprong, maar daarna is het PSV dat gedurende de eerste helft steeds met een minimaal verschil aan de positieve kant van de score staat. Na dertig minuten wordt de kleedkamer opgezocht met een stand van 16-17.

Na rust weet Quintus direct de aansluitingstreffer te scoren. PSV scoort de 17-18. Vervolgens is het Quintus dat twee keer het net weet te vinden. Bij de stand van 19-18 komt Quintus sinds de 2-1 voor het eerst weer op voorsprong. Tot de 10de minuut in de tweede helft blijft het  stuivertje wisselen (22-22). Echter, vervolgens is het Quintus dat het voortouw neemt. Via snelle tegenaanvallen en vlijmscherpe afstandsschoten lopen zij binnen tien minuten zes doelpunten uit (29-23). Hiermee was het verzet van de dames van PSV gebroken. De laatste tien minuten van de wedstrijd was het een kwestie van de schade beperkt houden. De eindstand van de wedstrijd werd, enigszins geflatteerd, 34-27.

Volgende week speelt dames 1 wederom een uitwedstrijd. Zij spelen om 13.40 in Naaldwijk tegen Westlandia.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X