PSV HS2 sluit lastige en spannende wedstrijd winnend af in Rucphen

Zaterdagavond stond de uitwedstrijd tegen Orion uit Rucphen op het programma.

In een sporthal in het stille Rucphen begon de eerste helft goed voor de mannen van PSV. Zij bouwden via goed uitgespeelde aanvallen een voorsprong van 7-1 op.
Daarna kwam de thuisspelende ploeg iets terug in de wedstrijd, maar de voorsprong bleef toch nog altijd 4 doelpunten. Aan het einde van de eerste helft werd het verschil nog kleiner en ging men rusten met een 11-13 tussenstand in het voordeel van PSV.

Het begin van de tweede helft liep ook weer gelijk op. Dat het keepen met één lens erg lastig is kon Roy van den Eijnden ook beamen, aangezien hij aan het einde van de eerste helft een lens kwijt raakte. Hierdoor werden de ballen erg lastig om in te schatten. Nadat Michel de Poorter in de eerste helft al twee tijdstraffen had gehad, moest hij na een vermeende overtreding het veld verlaten met een rode kaart. Gelukkig liet PSV zich hierdoor niet van de wijs brengen. De wedstrijd werd iets harder en Orion bleef goed op tempo spelen. Inmiddels waren de ploegen nader tot elkaar gekomen en vlak voor het einde van de wedstrijd stond het dan ook gelijk. Met nog 20 seconden op de klok kreeg PSV een vrije worp die snel verplaats werd naar de andere kant van het veld. Hierdoor kon Joeri Feijen de winnende treffer maken en ging PSV alsnog verdiend met beide punten terug naar Eindhoven.

PSV2 staat nu samen met Groene Ster op de tweede plaats in de eerste klasse, 2 punten achter koploper Desk, die de lastige uitwedstrijd bij Groene Ster verloor.
Komende zondag staat de thuiswedstrijd tegen Apollo op het programma om 14.05uur in het Bisschop Bekkers College te Eindhoven.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X