Heren 2 wederom te sterk voor Apollo

De tegenstander voor de heren 2 van PSV was afgelopen weekend Apollo uit Son, de tegenstander van de gewonnen bekerfinale in mei. PSV begon goed aan de wedstrijd in een redelijk goed gevulde sporthal. Stefan de Bruijn zette PSV binnen 10 minuten op een goed spoor door de eerste vijf doelpunten voor zijn rekening te nemen. Toch kon Apollo redelijk goed bijblijven omdat de dekking van PSV niet altijd even goed stond. PSV behield de voorsprong met een aantal mooi uitgespeelde aanvallen en de ploegen gingen de rust in met een voorsprong van vier doelpunten.

In de tweede helft veranderde er weinig met het spelbeeld van de wedstrijd. Apollo kon niet echt dichterbij komen en PSV bleef geconcentreerd spelen. Jordi van Hout kon met een aantal afstandschoten de voorsprong behouden. Het werd de scheidsrechters moeilijk gemaakt door de hoge snelheid en er werden veel strafworpen en tijdstraffen uitgedeeld. Hierdoor kwam PSV op een gegeven moment met vier man te staan waardoor Apollo terug kon komen tot 2 doelpunten. Gelukkig kon PSV daarna met een compleet team de voorsprong weer uitbreiden door een aantal goed uitgespeelde kansen over de linkeropbouw en linkerhoek met de afrondende Michel de Poorter. Zo kwam er uiteindelijk een 33-29 eindstand na een enerverende wedstrijd handbal.

Komende week staat de lastige uitwedstrijd tegen Groene Ster op het programma.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X