PSV verliest vierde wedstrijd op rij

Dames 1 ging dit weekend op bezoek bij Westlandia, waar zij voor de vierde keer op rij niet de twee punten wist te bemachtigen (27-23). Geen winstpunten betekent helaas ook weer een stapje lager op de ranglijst.

De beginfase was sterk. Beiden teams wisten om en om te scoren en het ging voor lange tijd gelijk op. Na een 8-8 gelijke stand wist Westlandia het voortouw te nemen. Daarna waren er nog acht minuten te spelen, maar al snel stond er een 13-9 achterstand op het bord. Met snelle tegenaanvallen kon Westlandia dus tevreden gaan rusten. PSV daarentegen wist dat ze een tandje bij moesten zetten om deze achterstand weg te poetsen. Helaas ging Westlandia na de rust door waar ze aan begonnen waren. Waar PSV het moeilijk had om tot scoren te komen, wisten de Naaldwijkse dames het net wel te vinden (18-11).

Pas tegen het einde van de wedstrijd kon PSV nog wat terugdoen. Via een aantal mooi aangespeelde breaks, konden de dames alleen de schade nog wat beperken. PSV wist nog zes keer achter elkaar te scoren maar dat mocht niet baten, en daarom werd de eindstand bepaald op 27-23.

Komend weekend staat er, na twee uitwedstrijden, weer een thuiswedstrijd op het programma. Om 19.15 uur zullen de dames van Nieuwegein te gast zijn in de Vijfkamp.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X