PSV HS2 winnen nipt van Groene Ster

Zaterdagavond stond de lastige uitwedstrijd tegen Groene Ster op het programma. Samen met PSV2 bezetten zij immers de tweede plaats in de 1e klasse Brabant. Voor de mannen van PSV begon de wedstrijd slecht. Zij kwamen als snel op een 6-2 achterstand door slap verdedigingswerk en slecht afronden. Hierna pakte de mannen de draad weer op en kwamen zij langzaam maar zeker steeds dichterbij. Het afronden ging iets beter, maar het verdedigen was nog niet om over naar huis te schrijven. Dit was mede het gevolg van het snelle spel van Groene Ster. Het was dan ook aan Roy van den Eijnden te danken die met enkele fantastische reddingen PSV op de been hield en dat PSV met een minimale voorsprong de rust in ging.

De tweede helft begon goed voor PSV, er werd een gat geslagen van drie doelpunten en Groene Ster had meer moeite om te scoren. Toch kwamen zij dichterbij na een tweetal uitsluitingen aan de kant van PSV. Gelukkig bleef het vizier op scherp bij Jordi van Hout en Stijn Feijen en kon Ruud Prinsen de terugkomende ballen van de keeper en de paal alsnog in het net gooien.

Na een spannend einde waar PSV de slimmere partij was werd een eindstand van 27-28 bereikt en kunnen de mannen zich op gaan maken voor de bekerwedstrijd van dinsdag tegen Lido. Deze wedstrijd wordt om 20.45uur gespeeld in sporthal de Mortel te Eindhoven en zal tevens de laatste wedstrijd van een mooi jaar vol hoogtepunten zijn waar PSV HS2  maar 1 verliespartij heeft moeten incasseren, kampioen is geworden en de beker heeft gewonnen.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X