Dames sluiten 2013 af met 8ste positie op de ranglijst

De dames starten de wedstrijd zenuwachtig en komen gelijk op een 2-0 achterstand. Na 5 minuten is de stand weer in evenwicht en na een gestopte penalty door Eva Pinero Gonzales krijgt PSV grip op de wedstrijd. Bentelo komt echter sterk terug in het tweede deel van de eerste helft en er wordt gerust met een stand van 14-10 in het voordeel van Bentelo.

Na rust weet PSV gelijk 2 keer te scoren en verkleind hiermee het verschil naar 2 doelpunten. Dit verschil blijft gedurende het grootste deel van de tweede helft in evenwicht. PSV mist echter te veel uitgespeelde kansen en kan hierdoor de wedstrijd niet kantelen. Het publiek gaat volledig achter de thuisploeg staan en hiermee was de strijd gestreden en weet Bentelo de twee punten in eigen huis te houden.

Een mooie opsteker was het debuut van de 15-jarige jeugdspeelster Luca Bontjer.

Allemaal fijne feestdagen en een goed uiteinde gewenst. Wij zien jullie graag op 4 januari om 19.15 in sporthal de Vijfkamp waar de dames aantreden tegen Internos uit Etten-Leur.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X