Nieuwjaarswens Activiteiten Commissie

Beste leden,

Allereerst de beste wensen voor 2014 namens de activiteiten commissie. Dat we er samen een mooi jaar van mogen maken met veel leuke en gezellige activiteiten.

Na Halloween stond er niets meer op het programma, Nikki Raaijmakers heeft wel samen met Miriam Sweep en Frans van de Laar het Nieuwjaarsgala georganiseerd. Ik durf hardop te zeggen dat dit voor zowel de jeugd als de oudere jeugd/senioren een zeer geslaagde avond is geweest. Het was fijn om te zien dat er veel leden gekomen zijn, om te toasten op het nieuwe jaar. De kinderen hebben heerlijk genoten van de oliebollen en poffertjes en hebben daarna met veel enthousiasme naar onze dames gekeken. Het was weer ouderwets gezellig. Daarvoor willen wij de activiteiten commissie, de kantine commissie en het bestuur hartelijk danken voor hun inzet en dat we het op deze manier maar voort mogen zetten.

De eerste volgende activiteit wat plaats gaat vinden, is Carnaval. Het PSV Carnaval is op vrijdag 28 februari en iedereen is natuurlijk van harte welkom. Verdere informatie volgt snel.

Daarnaast wordt er al hard gewerkt aan de voorbereidingen rondom het Hemelvaarttoernooi. De invulling zal ongeveer hetzelfde zijn als vorig jaar, maar op vrijdagavond gaan we weer

terug naar de ouderwetse amusement avond. Dus leden, denk vast na over een leuk optreden, want het zal erg leuk zijn als ieder team wat doet. Er is nog genoeg tijd dus zet ‘m op. Verder informatie volgt natuurlijk nog.

Tot snel,

Activiteiten Commissie

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X