PSV HS2 wint overtuigend van United Breda

Na een weekje rust te hebben gehad moesten de mannen van PSV zaterdagavond om 19.00uur tegen United Breda spelen. De eerste helft verliep redelijk gelijk op. United Breda begon fel aan de wedstrijd, zij waren gebrand om punten te pakken om zo uit de degradatiezone te kruipen. PSV moest duidelijk nog even in het spel komen en had soms moeite om te wachten op een echt uitgespeelde kans. PSV kon wel een minimale voorsprong behouden tot aan de rust van drie doelpunten, de ruststand was dan ook 16-19.

Na de rust kwam United Breda een doelpuntje dichterbij, maar daarna was vooral het woord aan de mannen van PSV. Zij zetten eens flink aan en binnen een mum van tijd was het verschil opgelopen naar 12 doelpunten. Met name het goede verdedigingswerk, goed keeperswerk van Roy van den Eijnden en de vele breaks die gelopen werden door Michel de Poorter en Yob van der Woude leverde bij United Breda nog al eens wat frustraties op. Ook werden er mooie combinaties gespeeld met de cirkelloper Joeri Feijen en opbouwer Jordi van Hout. PSV nam aan het einde van wedstrijd iets gas terug en uiteindelijk kwam er een resultaat van 26-39 op het scorebord.

Dinsdag nemen de mannen van PSV het op tegen Tremeg in de 2e ronde van de Brabant Beker en komende zondag staat de spannende wedstrijd tegen koploper Desk op het programma.

 

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X