PSV Dames 1 weet niet van hekkensluiter Fortissimo te winnen

Ondanks de met grote cijfers gewonnen thuis wedstrijd, zijn de dames vooraf gewaarschuwd voor de wedstrijd tegen Fortissimo. De 7 punten die zij voorafgaande aan de wedstrijd behaald hadden waren namelijk allemaal in eigen huis veroverd.

Het begin van de wedstrijd gaat gelijk op, beide ploegen weten volop te scoren. Na 12 minuten in de eerste helft is het verschil slechts 1 doelpunt in het voordeel van Fortissimo. Hierna breekt verdedigend een zwakke periode aan voor de dames. Voornamelijk de opbouwrij van Fortissimo weet de gaatjes in de dekking te vinden. Na 21 minuten in de eerste helft is het verschil opgelopen tot 6 doelpunten. Dit verschil weet Dames 1 in het laatste deel nog te halveren en zo wordt er gerust met een 17-14 stand.

De tweede helft gaan de dames verder vooruit verdedigen om de opbouwrij van Fortissimo te stoppen. Lang blijft het verschil van de eerste helft in stand. Na een kwartier in de tweede helft weten de dames in korte tijd naast Fortissimo te komen, bij een stand van 23-23. Hierna weet echter Fortissimo weer snel 4 keer te scoren en daarmee is het offensief gebroken. De wedstrijd eindigt in een 30-26 verlies.

Volgende week komen de dames van Bevo uit Panningen op bezoek. De wedstrijd start om 19.15u in de Vijfkamp.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X