In spannende wedstrijd trekt PSV aan langste eind

In een gelijk opgaande wedstrijd, tussen PSV en het Limburgse HC Bevo, winnen de dames van PSV uiteindelijk met 24-20. Deze twee belangrijke punten, zorgen ervoor dat de dames nog steeds aansluiting met de top houden.

PSV begon wat rommelig aan de wedstrijd en zo stond het al meteen 0-2 voor de Limburgse vrouwen. Snel volgde PSV met vier goals en werd de achterstand weggepoetst. HC Bevo liet dat niet zomaar gebeuren en kwam weer op gelijke hoogte. Via een 4-4 score, werd er steeds om en om gescoord. Dit hield stand tot aan de rust (10-11).

Na de rust kreeg PSV geen grip op de wedstrijd en bleven beide teams evenveel scoren. Verschillende open kansen werden gemist, waardoor de dames van PSV niet in staat waren om uit te lopen. Pas na 13 minuten gespeeld te hebben in de tweede helft (17-16), werd het patroon doorbroken. PSV wist zes keer achter elkaar te scoren, waarvan drie van de zes goals op naam staan van Cindy Rooijakkers.

Na deze snelle en vooral goed uitgespeelde aanvallen, weet HC Bevo niet veel meer terug te doen. Ze scoren nog drie keer, waardoor de eindstand wordt bepaald op 24-20.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X