PSV dames 2 pakt punt tegen koploper!

Afgelopen weekend stond er voor Dames 2 eindelijk weer een thuiswedstrijd op het programma. Koploper Dongen kwam op bezoek in Eindhoven en had deze competitie slechts 1 keer verloren. Dames 2 ging dus op zoek naar ‘bonuspunten’ om uit de degradatiezone weg te blijven.

PSV begon redelijk aan de wedstrijd en de scores vielen om en om. Er werd hard gewerkt in de verdediging en geknokt als één team. Na ongeveer een kwartier spelen kwamen de dames van PSV beter in de wedstrijd en konden langzaam weglopen bij Dongen. PSV speelde zijn eigen spel en door een paar mooie doelputen werd de ruststand 16-11 in het voordeel van PSV.

Helaas kon PSV deze voorsprong niet vasthouden in de tweede helft. Dongen veranderde hun dekking en de dames van PSV hadden hier meer moeite mee. Er werd hard geknokt, maar Dongen herpakte zich en kwam langzaam dichterbij. Het werd gelijk en 3 minuten voor tijd kwam Dongen zelfs op voorsprong: 24-25. PSV bleef hard werken en wist de stand weer om te keren: 26-25. Helaas konden de dames niet voorkomen dat Dongen nog een keer wist te scoren. De eindstand werd hierdoor 26-26.

Komende woensdag staat de belangrijke inhaalwedstrijd tegen de dames van VHC uit Valkenswaard op het programma. Uit in Valkenswaard wist VHC te winnen en dus is Dames 2 uit op revanche. VHC staat op dit moment 9e op de ranglijst, met 1 punt minder dan PSV. Kom dus allemaal aanstaande woensdag om half 8 naar sporthal de Vijfkamp en help Dames 2 aan de punten!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X