Dames verliezen wederom van lager geklasseerd Nieuw-Heeten

Voorafgaand aan de wedstrijd hadden de dames van PSV Handbal nog wat recht te zetten met de dames van Nieuw-Heeten. De uitwedstrijd ging namelijk ruim verloren met 34-27.

De wedstrijd begon voor de dames nog aardig en zij kwamen op een 4-2 voorsprong. Hierna kruipt Nieuw-Heeten echter gestaag dichterbij en na 10 minuten gespeeld te hebben is de stand bij 5-5 weer in evenwicht. Hierna breekt een sterke fase aan voor Nieuw-Heeten waarin zij alle gaatjes in de dekking van PSV weten te vinden. Zo lopen zij uit naar een 8-16 voorsprong. Door een twee minuten straf aan de zijde van Nieuw-Heeten weet PSV de achterstand net voor rust nog iets te verkleinen en gaan beide teams rusten bij een stand van 11-16.

Lang in de tweede helft blijft de voorsprong van Nieuw-Heeten gehandhaafd en weten de dames van PSV Handbal niet dichterbij te komen. Halverwege de tweede helft weet Nieuw-Heeten wederom uit te lopen. De dames van PSV Handbal proberen er alles aan te doen om Nieuw-Heeten te stoppen, maar voornamelijk de opbouwsters van Nieuw-Heeten blijven de gehele wedstrijd uitermate effectief. Met nog 7 minuten te spelen is de voorsprong reeds 7 doelpunten voor Nieuw-Heeten. PSV Handbal weet kort voor het einde de achterstand nog iets te verkleinen, de tijd is echter niet voldoende om te wedstrijd nog in winst om te zetten. Zo gaat de winst terecht naar Nieuw-Heeten met een eindstand van 24-27.

Komend weekend spelen de dames op zondag een uitwedstrijd tegen Borhave. Op zaterdag 22 februari zien we jullie graag weer om 20.45 in sporthal de Vijfkamp, dan treden de dames aan tegen United Breda.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X