PSV HS2 wint ondanks mindere tweede helft van Aristos

Afgelopen zaterdagavond moesten het tweede mannenteam van PSV naar Best voor de uitwedstrijd tegen Aristos.
Ze begonnen redelijk en gingen gelijk op in de wedstrijd. PSV had vooral moeite om de dekking sluitend te houden, maar scoorde via snelle tegenaanvallen en goede opgezette aanvallen. Het begin van de wedstrijd kon het vizier nog scherper, maar naarmate de eerste helft vorderde ging dit steeds beter. De ruststand was 10-20 in het voordeel van PSV.

De tweede helft begon voor beide partijen goed, zowel Aristos en PSV scoorde de eerste aanvallen eenvoudig. Daarna begon voor PSV een mindere fase waarin slordig balverlies, slechte schoten en zwak verdedigingswerk het Aristos wel erg makkelijk maakte om in te lopen. Aan het einde van de tweede helft kon PSV toch nog potten breken waardoor het verschil uiteindelijk toch groot werd. De eindstand was 24-33.

Komende zondag staat de lastige thuiswedstrijd tegen Orion uit Zeeland op het programma. PSV staat nog steeds gedeeld op de eerste plek, Orion staat momenteel derde op de ranglijst.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X