Word ook sponsor van PSV Handbal met de ‘Sponzorpolis’

Zoals al door onze voorzitter in zijn nieuwjaarstoespraak is aangegeven, hebben ook wij als vereniging te maken met terugloop van sponsorinkomsten We moeten op zoek naar nieuwe sponsors en nieuwe vormen van sponsoring.

Maar daarvoor hebben we een oplossing:

U kunt nu zelf sponsor worden van PSV Handbal!

Dat kan als lid van PSV Handbal, maar ook niet-leden, familie, vrienden en kennissen; ze kunnen allemaal sponsor worden. En het leuke is: het kost u zelf geen cent. Het kan u zelfs geld besparen. Hoe dat kan? Met de ‘Sponzorpolis’.

Bastiaans Assurantiën is een al 40 jaar bestaand en gerenommeerd assurantie adviesbedrijf in Eindhoven. PSV Handbal heeft met Bastiaans Assurantiën een overeenkomst gesloten voor het aanbieden van de ‘Sponzorpolis’ een product van de Eindhovense Assuradeuren Groep.

Hoe werkt het?

In ‘’De Sponzorpolis’ wordt het risico gespreid over meerdere grote verzekeringsmaatschappijen en Bastiaans Assurantiën levert een deel van haar provisie in. Daardoor kan de premie een heel eind omlaag, terwijl de kwaliteit er niet onder lijdt.

Stel u bent voor uw huis, inboedel, gezins-WA, auto en ongevallen verzekerd. Voor uw verzekeringen betaalt u op dit moment een premie van € 64,45 per maand. Via de ‘Sponzorpolis’ betaalt u voor hetzelfde pakket per maand € 42,91. Een voordeel van € 21,54 per maand of € 258,48 per jaar. Het voordeel voor PSV Handbal is dat de verzekeraar jaarlijks 5% van de premie uitkeert als sponsorgeld. In dit voorbeeld is dat € 25,75. U sponsort zo dus indirect PSV Handbal via de ‘Sponzorpolis’.

De ‘Sponzorpolis’ heeft nog een voordeel. Verzekeringen zijn voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Schade kan veel rompslomp met zich meebrengen als je zelf met de verzekeraar daarover aan de slag moet. Met de ‘Sponzorpolis’ neemt Bastiaans Assurantiën u dit volledig uit handen. Dat is een hele zorg minder. U kunt met het invullen van enkele gegevens op de site www.sponzorpolis.nl onder de rubriek -bereken uw premie- globaal zien hoeveel u op uw verzekeringspakket kunt besparen.

Wilt u weten of de de ‘Sponzorpolis’ voor u geld bespaart en wilt u PSV Handbal sponsoren? Maak dan een geheel vrijblijvende afspraak met Koos Schouw van Bastiaans Assurantiën, tel. 040 293 24 30 of 06 53 52 65 67 of koos.schouw@baegroep.nl. Hij zal u bij u thuis helpen met een voor u persoonlijk passend verzekeringsaanbod. U kunt ook een afspraak met hem maken op het kantoor van Bastiaans Assurantiën, Schootsestraat 14 Eindhoven. U kunt de ‘Sponzorpolis’ ook direct via de bovenstaande site digitaal aanvragen. Vul dan als code voor de tussenpersoon 5831 in. Alleen dan ontvangt PSV Handbal het sponsorgeld.

Klik hier voor meer informatie op het logo van Bastiaans Assurantiën

Met de ‘Sponzorpolis’ bespaart u op de kosten van uw verzekeringen en steunt u PSV Handbal!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X