Dames verliezen van kampioen DSS

Na een weekje rust mogen de dames aantreden tegen de kampioen van dit jaar, DSS uit Heemskerk. De dames blijven de gehele wedstrijd in het spoor van DSS, echter gaat de wedstrijd verloren met 32-28.

De score wordt geopend door DSS, hierop volgt gelijk het antwoordt van PSV met een score vanaf de rechterhoek na een goed uitgespeelde aanval. Bij een 6-6 tussenstand na 10 minuten pakt DSS een time-out. De gehele eerste helft weet DSS telkens uit te lopen waarna PSV weer bijtrekt. Kort voor rust weet DSS een nipte voorsprong van 2 doelpunten te nemen. Ruststand: 16-14.

Na rust weet DSS het verschil te vergroten tot een verschil van 5 doelpunten bij een stand van 23-18 na 9 minuten. Hierna weet PSV nog eenmaal terug te komen tot 24-23 na 17 minuten. Hierna is het offensief echter gebroken en kan DSS de winst na 30 minuten opstrijken. Zo weten zij als kampioen ook hun laatste thuiswedstrijd te winnen.

Komende zaterdag, 15 maart, spelen de dames alweer hun laatste wedstrijd thuis tegen de reserves van Quintus om 20.45 in sporthal de Vijfkamp. Komt alle nog eenmaal naar de sporthal om het seizoen goed af te sluiten!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X