PSV HS2 heeft kampioenschap voor het grijpen na overwinning op Orion

Met nog 3 wedstrijden te gaan staan het tweede herenteam van PSV er goed voor in de 1e klasse Brabant.  Afgelopen zondag werd er gewonnen van Orion en concurrent Desk verspeelde voor de 3e keer op rij punten.

De wedstrijd begon voor PSV prima. Vooral Stijn Feijen was op schot en zorgde voor een voorsprong van 5 doelpunten. Daarna kwam de klad in het spel van PSV en gelukkig wist Orion hier niet van te profiteren. PSV pakte de draad weer op en liep uit naar een ruime voorsprong. Het niveau van beide ploegen daalde naar een bedenkelijk niveau en aan het einde van eerste helft liet PSV de tegenstander nog meer terugkomen in de wedstrijd. De ruststand werd 14-8.

Na de rust kwam PSV goed uit de startblokken en het verschil werd uitgebouwd naar 12 doelpunten, mede door een aantal mooie doelpunten van Lars van de Donk uit de rechterhoek. PSV geloofde het wel en liet de wedstrijd doodbloeden. Daarnaast kon Orion ook niet veel terugdoen en zo werd er een eindstand van 32-23 bereikt.

Als volgende week minimaal één punt behaald wordt, of als Desk punten verspeeld, worden de mannen van het tweede kampioen. De leukste manier om het kampioenschap binnen te halen is natuurlijk door komende zaterdag te winnen van Apollo. De wedstrijd begint om 21.10 uur in Sporthal de Landing te Son en Breugel.
Alle support is natuurlijk meer dan welkom om het tweede kampioenschap op rij binnen te halen!

Heren 2 is ook nog in de race om ook de beker voor de tweede opéénvolgende keer te winnen (drie in totaal maar de eerste werd behaald door het huidige 3de). Dinsdag 25 maart staat de kwartfinale tegen de Beuk op het programma, deze wedstrijd zal rond 20.30 uur beginnen.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X