Dames PSV sluiten seizoen af met overwinning, maar zonder nacompetitie

Na een moeizame start weet PSV zaterdagavond in eigen huis van Quintus 2 met 29-22 te winnen. De wedstrijd begint rommelig en Quintus pakt meteen een voorsprong. Niet voor lang, want de gehele eerste helft gaat het gelijk op. De teams gaan rusten met een 10-10 op het scorebord.

Na rust is het weer Quintus die opent met een doelpunt. Meteen daarop geeft PSV het goede voorbeeld. Zo wordt de wedstrijd tien minuten lang voortgezet. Na een aantal tijdstraffen aan PSV-zijde weten zij toch het tij te keren. Van een 19-18 loopt PSV uit naar 24-18. PSV zorgt ervoor dat Quintus twaalf minuten niet aan scoren toekomt, waardoor de wedstrijd gespeeld is.

De wedstrijd tegen Quintus was alweer de laatste van het seizoen. Met een mooi gedeelde vierde plek kijkt PSV tevreden terug op het seizoen. Helaas wordt er geen nacompetitie gespeeld. De periodetitel gaat naar Borhave, omdat zij het gehele seizoen drie (!) doelpunten meer gemaakt hebben.

Namens de speelsters van dames 1 bedankt voor jullie support en graag tot volgend seizoen!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X