PSV HS2 verliest laatste thuiswedstrijd van Groene Ster

Nadat de heren van PSV afgelopen week het kampioenschap hadden binnengehaald, moesten zij het afgelopen zondag opnemen tegen Groene Ster.

De uitwedstrijd tegen Groene Ster werd gewonnen, maar PSV wist dat dit een lastige wedstrijd kon worden. Door blessures van Stijn Feijen en Stefan de Bruijn moest het team op de nodige plaatsen worden gewijzigd. In het begin van de eerste helft was daar nog weinig van te merken, PSV speelde goede aanvallen en verdedigend stond het ook nog redelijk goed. Na een klein kwartier ging het volledig mis en vooral in de dekking werd er te slap gespeeld. Groene Ster speelde met een hoog tempo en PSV kreeg dan ook verschillende break-outs om de oren. De ruststand was dan ook 14-21 in het voordeel van Groene Ster.

Na aanvang van de tweede helft ging het meteen weer mis waardoor Groene Ster nog verder kon uitlopen. PSV leek er weinig zin in te hebben en speelde dan ook niet op het gebruikelijke niveau wat we van dit team gewend zijn. Aan het einde van de tweede helft kon de schade beperkt blijven door een aantal doelpunten van Joeri Feijen en Lars van de Donk. De eindstand werd 33-38.

Hopelijk gaat het komende dinsdag beter wanneer de bekerwedstrijd tegen de Beuk op het programma staat. De wedstrijd begint om 20.30 uur in de Mortel.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X