PSV HS2 verliest laatste competitiewedstrijd van VHC

Met een gehavend team gingen de mannen van PSV op bezoek in Valkenswaard bij VHC, Stijn en Joeri Feijen ontbraken evenals keeper Roy van den Eijnden. Zij werden vervangen door Maarten Renders, Kevin Gijsberts en Chretien Linssen.
Er stond weinig op het spel aangezien PSV al kampioen was geworden en VHC veilig in de middenmoot stond. Dat was ook duidelijk te zien aan het spel van PSV in de eerste helft. Er werd erg slap gespeeld en menig VHC speler kon zo door de dekking lopen zonder enige tegenwerking. In de afronding werd er veelvuldig op de handen van de keeper geschoten en zo stond er na 20 minuten spelen een beschamende score van 14-4 op het scorebord.  De scheidsrechter had ook duidelijk z’n dag niet en dat resulteerde vooral aan de kant van PSV in veel tijdstraffen en rare beslissingen. Er werd zelfs een directe rode kaart getrokken voor een overtreding van Yob van der Woude die zelfs volgens de tegenpartij met een tijdstraf afgedaan kon worden. Zo werd het er niet veel makkelijker op voor PSV, maar aan het einde van de eerste helft konden ze toch nog iets terugkomen in de wedstrijd. De ruststand was 20-9.

In de tweede helft was PSV een stuk feller en speelde het geconcentreerd. Vooral Maarten Renders en Michel de Poorter waren de verdedigers van VHC vaak te vlug af. De achterstand werd langzaam maar zeker teruggebracht en 10 minuten voor het einde van de wedstrijd bedroeg het verschil nog maar 2 punten dankzij een paar doelpunten van Kevin Gijsberts. Dankzij discutabele beslissingen van de scheidsrechter kon PSV niet aansluiten en werd de wedstrijd uiteindelijk met 32-28 verloren.

Het reguliere seizoen is nu afgelopen, komend jaar zal PSV in de hoofdklasse C uitkomen. In april staat de halve finale voor de beker tegen Apollo gepland, de precieze datum is nog niet bekend.
Namens de heren 2 wil ik iedereen bedanken voor de support tijdens dit seizoen en wij zien jullie graag terug bij de halve bekerfinale!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X