Voorzitter Stef Bense eerste met Sponzorpolis

Stef Bense, voorzitter van het bestuur van PSV Handbal, is de eerste die zijn schadeverzekeringen in de Sponzorpolis heeft ondergebracht. “De Sponzorpolis bespaart mij € 35,- per maand en levert PSV Handbal € 110,- per jaar op.”, aldus Stef.

Bastiaans Assurantiën is sinds kort de nieuwe sponsor van PSV Handbal. Deze tussenpersoon heeft de Sponzorpolis. In de Nieuwsflits van februari en op onze site is daarover al geschreven. PSV Handbal ontvangt jaarlijks 5 % van de verzekeringspremie voor de Sponzorpolis . Stef Bense: “ik ben met Koos Schouw van Bastiaans Assurantiën om de tafel gaan zitten. Aan de hand van mijn bestaande verzekeringen rekende Koos mij voor dat de Sponzorpolis voor mij en mijn gezin € 35,- per maand goedkoper is. Dat scheelt ons maar liefst € 420,- per jaar. En dat voor hetzelfde pakket met gelijke voorwaarden bij gerenommeerde verzekeraars. Toen Koos aangaf dat mijn verzekeringspakket in de Sponzorpolis de kas van PSV Handbal jaarlijks € 110,- oplevert, was ik overtuigd.”

Het oversluiten van de verzekeringen ging heel eenvoudig. Stef Bense: ”Koos Schouw en de andere medewerkers van Bastiaans Assurantiën hebben de opzegging van mijn vorige verzekeringen en de administratieve rompslomp die daarbij hoort helemaal verzorgd. Dat ging probleemloos.”

Stef verwacht dat bij een eventuele schadeclaim alles keurig wordt geregeld. “Bij een schade is een telefoontje naar Bastiaans Assurantiën genoeg. Zij nemen je de zorg uit handen voor alles wat daarbij komt kijken. En dat vind ik wel zo makkelijk.”

Wilt u weten of de Sponzorpolis net als voor Stef Bense ook voor u geld bespaart en wilt u PSV Handbal sponsoren? Maak dan een geheel vrijblijvende afspraak met Koos Schouw van Bastiaans Assurantiën, tel. 040 293 24 30 of 06 53 52 65 67 of koos.schouw@baegroep.nl. Het maakt niet uit of u wel of geen lid bent van PSV Handbal.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X