Sponsorkliks

Beste leden, ouders van leden en anderen die PSV Handbal een warm hart toedragen,

Graag uw aandacht voor het volgende. Vanaf nu is het voor iedereen mogelijk om PSV Handbal GRATIS te sponsoren met behulp van uw online aankopen!

Onderaan dit bericht vindt u namelijk een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Wehkamp en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert PSV Handbal een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra. Hiermee zal elke kleine online bestelling PSV Handbal een beetje geld opleveren (en grote bestellingen nog veel meer), waardoor we gezamenlijk de clubkas kunnen spekken met iets dat we toch al doen!

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via PSV Handbal kunt u terecht bij 4500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Ook voor meer informatie kunt u via onderstaande banner raadplegen.

Alvast bedankt namens PSV Handbal.

“SponsorKliks,

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

X